FDS Equipamientos Hoteleros, S.L.U. Decoració i Llar Badalona Barcelona

25 anys d'experiència ens avalen. Hem desenvolupat projectes per a tot tipus d'empreses d'hostaleria, com hotels, restaurants, cafeteries, cuines per a col·lectivitats, cuines centrals de gran producció, etc. Aquest fet ens fa molt flexibles i efectius en el desenvolupament dels nostres treballs.

Realitzem servei d'assessorament per als nostres clients. Coneixem en profunditat totes les marques del mercat i, per això, aconsellem les opcions més adequades al seu tipus de negoci de restauració.

Per a nosaltres és molt important la sostenibilitat i estalvi energètic. Realitzem estudis amb costos d'amortització tenint en compte el consum elèctric, de gas i d'aigua de les diferents aparells, oferint la solució més rendible tant en l'àmbit econòmic com en el mediambiental.

La nostra empresa compta amb professionals especialitzats per a la fabricació de mobiliari inoxidable a mida, servei tècnic de reparació, instal·lacions de gas, aigua i electricitat, instal·lacions de fred comercial i industrial, extracció de fums, equips automàtics d'extinció d'incendis, treballs de construcció, pintura, enginyeria (legalització de projectes) i transports especials.

La prevenció és fonamental en una cuina, per això oferim plans personalitzats de manteniment, amb visites preventives programades, a mida dels nostres clients.

Oferim un seguiment del projecte dels nostres clients, de principi a fi. Des de la realització dels plànols, fins a la posada en marxa dels equips. Li donem molta importància als treballs previs, guiant als industrials que ens precedeixen amb plànols detallats d'instal·lacions i amb visites regulars a l'obra.

Els clients ens trien per transmetre confiança. La nostra experiència i professionalitat en la realització dels projectes i la nostra responsabilitat i eficàcia en l'execució, són valors segurs per als nostres clients. Les obres realitzades ens avalen.

Els nostres clients principals són, entre d'altres, l'Escola Hofmann d'Hosteleria, el Banc de Sabadell, la Fira de Barcelona, ​​Cern (Suïssa), Hotels Niu, grups de restauració com Pantea, Ares Servei de Cuina, Aramark, Escoles Pies, Dominiques de L'ensenyament, Cor de Maria, Alsthom, etc.